Voluntariat

El voluntariat: un dels puntals de l’Arxiu Gavín

Un dels aspectes d’importància dintre de l’Arxiu Gavín han estat els voluntaris i voluntàries, que d’una forma desinteressada han col·laborat en el dia a dia de l’Arxiu Gavín.

Logotip de l'Arxiu Gavín amb els dos elements que representen l'arxiuFins al dia d’avui han passat per l’arxiu més de 200 col·laboradors i voluntaris, que ja sigui des de casa, sobre el territori o a les mateixes instal·lacions de l’arxiu, han col·laborat en la tasca de recull i tractament documental del fons i col·leccions de l’arxiu.

Fins i tot en els treballs de trasllat de l’Arxiu Gavín al Monestir de les Avellanes i en el procés d’adaptació d’aquest a la comarca de la Noguera, els voluntaris hi han estat i hi són presents.

Ara estem de nou treballant perquè el voluntariat torni a ser protagonista a l’Arxiu Gavín del Monestir de les Avellanes. Esperem que ben aviat la laboriosa tasca de recollir documents vinculats als nostres pobles i a la nostra cultura pugui comptar amb el treball de col·laboradors i col·laboradores de la Noguera i també d’arreu del país.