Donacions

El segon gran puntal d’aquest arxiu han estat les donacions desinteressades de centenars de persones, que han cregut que l’Arxiu Gavín era un bon lloc on conservar els seus documents, fotografies i col·leccions.

L’Arxiu Gavin accepta qualsevol donació de documents ja sigui vinculats amb les seues col·leccions, com amb altres. En paraules del propi Josep Maria Gavín,  el valor i la importància de l’Arxiu Gavín es deu a:

l’estima per les coses de casa, totes elles petites i gairebé insignificants en la seua individualitat, però que, aplegades en el seu conjunt, esdevenen el testimoni d’una època i d’unes sensibilitats que la recerca històrica agrairà, i que tots els qui estimem la nostra terra fàcilment podem apreciar com a part del nostre patrimoni i una referència més de la nostra identitat“.

L’Arxiu Gavín ha treballat i vol continuar treballant per a la preservació i millora d’un patrimoni cultural de tots per al nostre país. Per a fer donacions poseu-vos truqueu a l’Arxiu. Ho passarem a buscar al vostre domicili.

9 Comments on “Donacions

  1. Ja fa força anys la meva mare va fer una donació d’estampes i recordatoris que el mateix senyor Gavin va venir a recollir a Borgonyà, ara potser en tenim uns quants més però no sabíem com fer-ho per fer-los-hi arribar, per això ho he buscat a Internet.
    Hi ha algun telèfon de contacte?
    Bon dia i moltes gràcies. MRosa

  2. Benvolguda Sra. M. Rosa,

    Moltes gràcies per fer-nos arribar el seu comentari. Ja li he passat la nota al Josep, l’encarregat de l’arxiu i de recollir les donacions. El telèfon de contacte és el 973 43 80 06, i per al Josep el 689 52 02 78

    Salutacions,

    Arxiu Gavín

  3. bon dia li escric per segona vegada desde el Pais Valencia i el comentari es el mateix estan interesats en material de totarreu o nomes en el de catalunya?

    salutacions,jonás.

  4. deixeume un correu electrònic per poder enviar-vos goijos

  5. Benvolgut Dionís,

    El correu electrònic de l’Arxiu Gavín és arxiugavin@maristes.cat
    T’agraim molt el teu interès en aportar goigs al fons documental de l’Arxiu Gavín.
    Sàpigues també que per documents en format paper podem passar a buscar-lo per casa teva.

    Cordialment,

    Josep Sansalvador
    Arxiu Gavín

  6. Des de petita hi col.leciono de tot referent a la religió cristiana i d’altres.Quan arribi el moment em posaré en contacte amb el servei d’arxius.Doncs ara sé on deixar-les i m’alegro.Atntamnt Emília

  7. Benvolguda Emilia, moltes gràcies per pensar en l’Arxiu Gavín per a fer donació de tot el que col·leccionava, gràcies a persones com vostè aquest arxiu a crescut tant i es referència obligada per a tothom que l’interessin les col·leccions religioses i civils.
    Si ho desitja pot venir a visitar el Monestir i amb molt de gust li ensenyaré les instal·lacions de l’Arxiu i el Monestir.

    Una salutació

  8. Hola, bona tarda,
    Des de l’any 1980 fins el 2012 hem estat subscriptors de la revista religiosa “Documents d’ Església”, us pot interessar?
    Els tenim classificats per anys, els primers enquadernats i d’altres no.
    Espero la vostra resposta, gràcies per endavant,
    Montse Gomà

  9. Retroenllaç: La col·lecció d’imatges de Sant Josep de l’Arxiu Gavín | Grup d’Arxivers de Lleida | Des del Meu Racó de Món

Deixa un comentari