SERVEIS

L’Arxiu Gavín es troba a l’edifici de l’antiga fusteria del Monestir de les Avellanes. L’edifici s’ha habilitat recentment per acollir-hi l’arxiu. Actualment es distribueix en 3 espais. La sala de treball, els dipòsit de l’arxiu i una futura sala museu.

Serveis d’instal·lacions

La Sala de treball i consulta està formada per:

  • Espais de treball intern
  • Sala de consulta general amb 6 punts de treball

Servei d’informació i referència

L’Arxiu Gavín ofereix servei d’informació i recerca de documentació, responent a les peticions de consulta dels investigadors. Les consultes s’atenen tant les que es fan al mateix arxiu, com per telèfon, com per correu electrònic o postal i per fax.

Servei de reprografia

L’Arxiu Gavín ofereix la possibilitat d’obtenir reproduccions en suport paper i/o digital. Les reproduccions poden quedar restringides segons l’estat de conservació de la documentació. Sempre s’haurà de complir la normativa general en matèria de drets d’autor, explotació, així com la pròpia de l’arxiu. Vegeu normativa.

Biblioteca auxiliar

L’Arx¡u Gavín disposa d’una biblioteca auxiliar amb monografies de comarques i pobles de Catalunya. Actualment està formada per uns 3.500 volums. Queda pendent el projecte de catalogació i difusió.

Serveis auxiliars

L’emplaçament on es troba l’Arxiu Gavín ofereix altres serveis auxiliars a l’Arxiu. Així doncs al mateix Monestir de les Avellanes hi trobareu:

Ofereix menú diari i carta als caps de setmana. Cuina i equip de cuiners propi. Per a menús especials es demana avís previ.

L’hostatgeria del monestir disposa de 37 habitacions dobles on poder dormir.

  • Servei de reunions

El Centre de Reunions del Montsec, situat al mateix monestir, disposa de diverses sales de reunions i conferències, de diferents mides i capacitats i equipades amb les tecnologies més actuals.

A %d bloguers els agrada això: