Donació a l’Arxiu Gavín de la col·lecció de cartells i mapes del Sr. Xavier Sudrià i Andreu

El senyor Xavier Sudrià i Andreu, ha donar recentment diversa documentació que ha anat recollint per a l’elaboració dels seus llibres i articles. Entre aquesta documentació hi ha una col·lecció de més de 450 cartells diversos, us llistem a continuació per a la vostra consulta l’inventari que n’ha fet el mateix creador de la col·lecció.

Xavier Sudrià ha realitzat diversos estudis i publicat diferents llibres principalment sobre el Pirineu lleidatà. És un gran apassionat de la muntanya i bon coneixedor del Pallars Sobirà. És membre del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, de l’Associació del Patrimoni de la Vall Ferrera i de l’Associació de Boscos del Ferro.

La major part dels llibres que ha publicat contenen informació extreta també de l’Arxiu Gavín. Algunes d’aquestes són: Tírvia i la Coma de Burg (2016), La Vall Farrera (2011), La Vall de Cardós (2004), o la trilogia 25 indrets turístics i monumentals de les Valls d’Àneu (1993). obres que demostren que l’autor és un gran experimentat en el camp de l’estudi territorial.

 

%d bloggers like this: