Excursió anual dels voluntaris de l’Arxiu Gavín 2017

Recentment els voluntaris de l’Arxiu Gavín han realitzat l’excursió anual que promou el Sr. Josep M. Gavín fundador de l’arxiu. En total aquest 2017 hi van participar 18 voluntaris. Tots ells són col·laboradors de l’arxiu, i hi treballen realitzant tasques d’organització de la documentació que preserva l’arxiu encara a la seu de Valldoreix. Posteriorment molta d’aquesta documentació es trasllada al Monestir de les Avellanes, facilitant la tasca de classificació i localització dels documents.

Aqust 2017 els voluntaris van anar a la població de Caldes de Montbui, on van visitar el Santuari de la Mare de Déu del Remei. Després van anar cap a Sant Sebastià de Montmajor, on van visitar la parròquia de Sant Sebastià, i finalment van dirigir-se cap a Castellterçol on van dinar i a la tarda van visitar el Museu d’Enric Prat de la Riba.

Les excursions de voluntaris, a banda de ser un agraïment a la tasca feta, serveixen per visitar espais que Gavín o altres col·laboradors de l’arxiu han trepitjat en la seva tasca de realitzar l’inventari d’esglésies de Catalunya o altres col·leccions i fons documentals de l’arxiu.

 

%d bloggers like this: