L’Ajuntament de Copons entrega diverses publicacions locals a l’Arxiu Gavín

El dilluns 29 de maig la Sra. M. Gracia Carreras, 1a tient d’alcalde de l’Ajuntament de Copons va fer entrega de les seves publicacions al Sr. Josep Sansalvador, arxiver de l’Arxiu Gavín. Centre de Cultura Popular i Religiosa de Catalunya.

D’aquesta manera els butlletins Camí Ral i els llibres editats en els darrers anys (“Les dones i la fàbrica” “Carrers i cases de Copons: el creixement urbanístic del segle XVIII a Copons”, “Traginers i negociants de Copons, segle XVIII”), així com també els Goigs a llaor de Sant Magí venerat al pedronet de Copons, entraran a formar part del seu fons documental.

Aquests documents passaran a formar part dels diferents fons documentals que preservem a l’Arxiu Gavín, com la col·lecció de goigs i el fons de pobles i comarques de Catalunya; així com també de la Biblioteca i Hemeroteca de publicacions locals de Catalunya.

En nom de l’Arxiu Gavín agraïm a l’Ajuntament de Copons la donació feta i engresquem a altres entitats locals a fer el mateix i col·laborar a la preservació dels documents de cultura popular i religiosa dels nostres pobles.

 

%d bloggers like this: