L’Arxiu Gavín col·labora en l’exposició “Art Perdut” del Museu dels Sants d’Olot

Exposició Museu del Sants d'Olot. Col·laboració: Arxiu GavínL’Arxiu Gavín col·labora en l’exposició “Art Perdut. Espoli i salvaguarda del patrimoni”, organitzada pel  Museu dels Sants d’Olot. L’exposició va ser inaugurada el 22 de març i es pot visitar al Museu dels Sants d’Olot fins al 24 de juny de 2014.

Els elements patrimonials (pintura, escultura, arquitectura…) sempre han estat objecte d’actes vandàlics, ja sigui en períodes de conflictes bèl·lics, o com a objectes d’art preuats, adquirits per col·leccionistes al mercat negre. Art Perdut, exposicióAmb l’objectiu de recuperar algunes d’aquestes imatges malauradament desaparegudes, Andreu Fité fa anys  que treballa en la recerca de material gràfic que li permeti poder reproduir tan fidelment con sigui possible marededéus de diferents èpoques. Es tracta d’un projecte de recuperació de patrimoni perdut que a la vegada es converteix en  un projecte pedagògic.

L’Arxiu Gavín ha col·laborat amb l’exposició cedit documents del seu fons documental, especialment de la col·lecció fotogràfica d’imatges de la Mare de Déu.

%d bloggers like this: