Estrenem vitrines per a l’exposició permanent

Aquest mes de juliol de 2011 a l’Arxiu Gavín hem estrenat les noves vitrines per mostrar l’exposició permanent de l’arxiu.

Com bé sabeu l’Arxiu Gavín es troba encara en un procés de transició en que es van adequant les noves instal·lacions a mesura que arriben i s’ordenen els fons documentals. Tot i això des del primer dia hem volgut obrir l’arxiu a les persones, tant als que volen realitzar consultes documentals com als que volen fer la visita guiada a l’arxiu.

Des de la inauguració de la seu del Monestir de les Avellanes havíem tingut, provisionalment, l’exposició permanent en unes taules. Finalment amb la col·laboració dels germans maristes i dels encarregats de manteniment Miquel i Joan, hem dissenyat i fabricat sis vitrines segons les nostres necessitats. Ara l’exposició permanent estarà més protegida i els visitants tindran millors condicions per a visualitzar els documents exposats.

Dintre d’un temps, quan tinguem instal·lat i adequat el fons documental de l’arxiu, esperem planificar el disseny de la sala d’exposicions i obrir-la al públic. Mentre no arriba però l’Arxiu Gavín sempre està obert a tothom!.

%d bloggers like this: