L’Arxiu Gavín a l’Archivum Secretum d’Ebla. Gestió documental

Fa unes setmanes els companys d’Ebla. Gestió documental, ens van dedicar l’article “l’Arxiu Gavín continua descobrint antigues esglésies a Catalunya” que podeu llegir a la secció “Archivum Secretum” de la seua web.

Ebla. Gestió Documental, és una empresa que proveeix serveis de qualitat documental a les organitzacions amb l’objectiu d’assegurar l’exel·lència en el procés de creació i control de la documentació, i el compliment dels requeriments legals  i normatius, dels processos de negoci, tecnològics i de gestió documental.

Ebla però també dedica una part del seu temps a difondre el patrimoni documental del nostre país. És per això que a la seua web disposen d’una secció anomenada Armarium. Dintre d’aquesta secció hi trobem l’apartat Archivum Secretum, on s’hi recullen articles relacionats amb arxius antics, patrimoni documental, documents històrics curiosos, etc.

L’article dedicat a l’Arxiu Gavín us permetrà endinsar-vos en la història, contingut i curiositats d’un dels arxius particulars més grans d’Europa, segons la Unesco.

%d bloggers like this: