L’Arxiu Gavín col·labora en un llibre de Sant Fost de Campsentelles

El desembre del 2010 sortia publicat el llibre Fotografies antigues i curioses de Sant Fost de Campsentelles realitzat per Xavier Pérez Gómez amb la col·laboració de Ferran Pérez, i editat pel Centre d’Estudis Santfostencs “Amics de Cabanyes” i el suport de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

Els autors d’aquest llibre cerquen mostrar el poble de Sant Fost i la seva gent a través de diverses fotografies antigues. Com s’explica en la introducció del llibre la temàtica de les fotografies és molt diversa: vistes general, carrers, edificis, esglésies, equips de fútbol, ball de Gitanes, actes polítics i religioses, etc. Tota una variada temàtica que testimonia l’evolució de Sant Fost de Campsentelles al llarg dels darrers 110 anys.

En aquest llibre hi apareix publicada una fotografia procedent de l’Arxiu Gavín, concretament la panoràmica del barri del mas Carbassa i del carrer del Sot. Es tracta d’una imatge editada per J. Matons i titulada San Fausto. Colonia Mas Carbassa, del 1955, i que l’Arxiu Gavín té classificada en el fons de postals de Catalunya.

Des de l’Arxiu Gavín recolzem i animem al Centre d’Estudis Santfostencs “Amics de Cabanyes” ha seguir treballant en la tasca d’investigació i difusió de la història i patrimoni del seu poble. Al mateix temps els dónem les gràcies per les donacions de documents que han fet a l’Arxiu Gavín.

%d bloggers like this: